DELL Számítógépek, DELL rendszerek

 

Meghallgatjuk. Tanulunk. Teljesítjük. Így működünk mi.

 

A Dell segíti világszerte az országokat, közösségeket, ügyfeleket és embereket abban, hogy a technológia segítségével valóra válthassák álmaikat. Ügyfeleink tudják, hogy olyan technológiai megoldásokat nyújtunk nekik, amelyekkel többet érhetnek el, legyenek otthon, munkában, iskolában vagy bárhol a világban. Ismerje meg történetünket, célunkat és munkatársainkat ügyfélközpontú filozófiánk hátterében.

 

A Dell az iparági csoportokban és stratégiai partnereivel együttműködésben élen jár a szabványok és technológiák kifejlesztésében. Versenyzés helyett partnerkapcsolatban vagyunk a vezető technológiai szolgáltatókkal, fejlesztőkkel és gyártókkal. Ezek a partnerkapcsolatok egyedi, széles perspektívát kínálnak a számítástechnikai terepre.

 

A Dell kutatás-fejlesztési erőfeszítései az egész világot átszövik, és az iparág legjobb terméktervezői és mérnökei állnak mögöttük. A Dell innovatív megközelítésének alapja azonban továbbra is az, hogy új, jobb megoldásokat alkossunk, amelyek választ adnak az ügyfelek igényeire.