Munkatársaink

 

Az SMP Szerviz Kft. 35 munkatárssal dolgozik. A cégvezetés, a termékmenedzserek és a műszaki kiszolgáló munkatársak felsőfokú műszaki képzettségűek.

A magas színvonalú kiszolgálás biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére, ezért például a szerviz mérnökök a felsőfokú (egyetem, főiskola) végzettségen kívül a gyártók által tartott oktatásokon is folyamatosan részt vesznek, és kiváló eredménnyel végeznek. Ennek köszönhetően rendelkeznek többek között MSS, MCP, CNA Microsoft bizonyítvánnyal, valamint a hivatalos DELL szakszervizként való működéshez szükséges tanúsítványokkal.

Tóth Béla

ügyvezető

 

E-mail: szerviz@smp.hu

Tel:  +36 1 412 2560

Virágh Miklós

ügyvezető

 

E-mail:  szerviz@smp.hu

Tel:  +36 1 412 2560

Az SMP Szervíz Kft. fontosnak tartja munkatársai folyamatos képzésére. Kollégáink magasszintű szaktudását nemzetközi és hazai minősítések sora igazolja.


Szakembereink az alábbi tanúsítványokkal és bizonyítványokkal rendelkeznek:

 

- UPS (Szünetmentes áramforrás)

A kötelező gyári tanfolyamok a teljes Vertiv.Co (Liebert / Emerson) UPS terméklista sorozat karbantartására, tervezésére, javítására feljogosítják Cégünket, munkatársainkat.

 

- DELL

Kiemelt DELL szakszerviz vagyunk, rendelkezünk az összes szükséges gyári tanfolyammal, vizsgával, az asztali gépektől a high-end szerverekig, jogosultak vagyunk a legmagasabb szintű adattárolási technológiák implementálására.

 

- Biztonságtechnika, UTC / Aritech

Munkatársaink a legmagasabb szintű folyamatos gyári képzésekben részesülnek, rendszeres vizsgák sikeres elvégzése mellett.