Rólunk

 

 

Ismerje meg dinamikusan fejlődő cégünket, amely 3 millió forintos törzstőkével, 4 fővel alapított kisvállalkozásból mára közel 1 milliárdforint forgalmú, 35 főt foglalkoztató középvállalattá nőtte ki magát!  

 

 

Az SMP Szerviz Kft-t az SMP Europe Ltd. (UK) és magánszemélyek alapították 1990-ben. Kezdetben PC rendszerekkel, kiegészítőkkel, nyomtatókkal foglalkoztunk, majd szolgáltatásunkat 2002-től bank és biztonságtechnikai rendszerek telepítésével és forgalmazásával bővítettük.
 

Kiemelt figyelmet fordítunk likviditásunk megőrzésére, ezért kezdetektől fogva cégünk külső hitelforrás igénybe vétele nélkül működik. A rugalmas, ügyfélközpontú gondolkodásunk mellett többek között ennek is köszönhető, hogy a válságban is sikerült talpon maradnunk, sőt forgalmunkat az utóbbi években folyamatosan növelni is tudtuk.

 

 

Fő profilunk számítástechnikai, biztonságtechnikai és banktechnikai rendszerek, eszközök forgalmazása, telepítése és szervizelése vállalati ügyfeleknek és magánszemélyeknek egyaránt.

 

Teljes körű szerviz szolgáltatásunk mind a tőlünk vásárolt, mind a máshol beszerzett eszközökre kiterjed:
 

  1. Beruházási szaktanácsadás

  2. Üzembe helyezés, installálás

  3. Oktatás

  4. Szerviztámogatás: javítás, karbantartás garanciális időben és garanciától függetlenül

  5. Rendszergazda szolgáltatás

  6. Forgalmazott termékek bemutatása, prezentációk előkészítése 

  7. Fejlesztés, kapcsolattartás 

 

A gyártó cégekkel való kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően a legújabban kifejlesztett termékeket a lehető legrövidebb időn belül bemutatjuk, illetve forgalomba hozzuk.

 

Forgalmazott termékeink, rendszereink között a világ élvonalába tartozó márkanevek éppúgy megtalálhatók, mint innovatív, kiváló minőségű magyar fejlesztések.

  •  Informatika: DELL, HP, Vertiv.Co (Emerson/Liebert), DATACARD

  •  Biztonságtechnika: UTC (Aritech), DSC, VIDUX, HICKVISION

Az SMP Szerviz Kft. rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, amely garantálja a szállított rendszerek, termékek és szolgáltatások magas színvonalú ellátását, továbbá Dell szakszervizként (DASP - Dell Authorized Service Provider) jogosultságot kapott a prémium kategóriás Dell termékek szervizelésére is.  

 

Az SMP Szerviz Kft. az SMP csoport része.

 

 

Kérdése van? Írjon nekünk!

Üzenetét megkaptuk, köszönjük!

Referenciák